Nem múlhat el a péntek este TUTI nélkül! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2019. 10. 18 – péntek

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló csap össze, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is nagyon kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Partizan Face (2) – Douceur du Chene (9) – Desperado (5) – Dream (1) – Delmonica (3)

Partizan Face (2) az első francia fellépésére készül. Az utolsó svédországi versenyében hibával futott, de a korábbi eredményei alapján, mindenképpen számolni kell vele.

Douceur du Chene (9) az év eleje óta jó formának örvend, amit a visszatérő versenyében is bizonyított. A pénteki Kincsem+ futamban tovább csiszolhatja a kondícióját, de a beállítása alapján az első három között van a helye.

Desperado (5) hosszú kihagyás után tért vissza szeptember 25-én. Három felhozó verseny után pénteken már patkolatlanul fog futni, és papíron jó esélyt képvisel, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy még most sincs száz százalékos állapotban.

Dream (1) szép győzelmet aratott október 2-án. Pénteken a vincennes-i kispályán kell majd helytállnia, ami kevésbé kedvez majd neki, de a beállítása kedvező, ezért az első öt közé várható.

Delmonica (3) két győzelem után várja a péntek esti Kincsem+ futamot, és most is minden rendben van vele. A beállítása kedvező, patkolatlanul beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!