Gyorsabban jön a hétvége, ha csütörtökön is TUTI-t játszol! Tedd próbára a szerencséd és nyerj akár milliókat!

2019. 10. 17 – csütörtök

Csütörtökön ParisLongchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2400 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Louis (7) – Mount Popa (1) – Checkpoint Charlie (2) – Breath of Fire (14) – More Than This (6)

Louis (7) nagyon friss maradt szeptemberi versenye után. Az időjárás nagyon kellemes, sikerült megtartania a nyári szőrét, és szívesen is versenyez az év ezen szakaszában. Szereti a puha pályát, minden adott lehet a sikerhez.

Mount Popa (1) top súllyal indul, hiszen nemrég győztesen tért haza. Sem a távval, sem a talajjal nem lesz gondja, munkái során sikerült frissen, jó állapotban megőrizni, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Checkpoint Charlie (2) egész évben nagyon kiegyensúlyozott volt, csak egy kis szerencse hiányzott, ami a győzelemhez volna szükséges. Számíthatunk rá, hogy most is megfutja a szokásos számait.

Breath of Fire (14) meggyőzően futott utoljára, még ha ez a helyezésben nem is látszik, de elindult a fejlődés útján. Sikerült fitten tartani, így most már az első öt közé is jó eséllyel bekerülhet.

More Than This (6) az utóbbi időben sokat jött előre,  viszont lehetséges, hogy a mostani mély pálya már nem lesz ideális számára. A munkakedve nem változott, így egy helyezést talán elcsíphet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!