Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Ne maradj le róla, játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 10. 16 – szerda

Szerdán a Grand National du Trot következő állomása a Kincsem+ futam, a helyszín Feurs lesz. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat kiváló versenyló csap össze, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cocktail Desbois (5) – Defi de Retz (1) – Delfino (11) – Eclat de Gloire (9) – Ce Retour d’Oscar (3)

Cocktail Desbois (5) lavali visszatérése pozitív volt, sikerült felkészülnie a szerdai Kincsem+ futamra. Alaptávosként rendkívül kedvező a beállítása, az első három között van a helye.

Defi de Retz (1) lavali futása csalódás volt, mert a győzelem reményében lépett pályára. Az elsődleges célja, hogy a téli-meetingen már topformában lépjen pályára, de szerdán is a győzelemért kellene küzdenie.

Delfino (11) az enghieni futása alkalmával fáradtnak tűnt, ezért kapott egy kis pihenőt. A felkészítése zavartalan volt, a munkaformái kiválók. Nincs száz százalékos állapotban, de így is az első öt között van a helye.

Eclat de Gloire (9) szeptember 2-i győzelme után döntött úgy idomárja, hogy futnia kellene a Grand National de Trot sorozat szerda délutáni állomásán is. A ló remek formában van, ahogy azt a marseille-i és a toulouse-i eredménye is bizonyítja, ezért jó eséllyel lép pályára.

Ce Retour d’Oscar (3) vincennes-i futása nem volt meglepő, hiszen hosszú hónapok óta jó formában van. Az alaptávról indulók között számos kitűnő ló nevével találkozhatnak a játékosok, ennek ellenére remélhetőleg az első öt között fog végezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!