Megint hétfő van? Dobd fel a napod akár milliós nyereménnyel! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 10. 14 – hétfő

Hétfőn Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2150 méteres ügetőversenyen tizenöt versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Onceforall Face (7) – Dostoievski (5) – Comedy Jet (1) – Big Headache (4) – Black d’Arjeanc (3)

Onceforall Face (7) Lavalban csak a második helyen végzett volna, ha Django du Bocage nem hibázik, de egy győzelmet aligha kell megmagyarázni. A munkaformái kiválók, Dostoievski-vel (5) fogunk csatázni az elsőségért.

Dostoievski (5) számára hosszúnak bizonyult a táv Craonban, ahol patkolva lépett pályára. Hétfőn patkolatlanul fog futni, papíron pedig első esélyt képvisel, de Onceforall Face (7) legyőzheti őt.

Comedy Jet (1) szeptember 22-én csak a negyedik helyen ért célba, azonban patkolva állt starthoz. Ritkán fut a hétfőihez hasonló rövid távon, de a 2150 méter is kedvez majd neki. Az enghieni pálya nem jelenthet akadályt számára, és a startpozíciója is ideális.

Big Headache (4) április óta nem nyert versenyt, de mindig hűségesen hozza a tőle már megszokott magas átlagot. A 4-es startpozíció miatt kedvező helyzetből várja a hétfő délutáni Kincsem+ futamot, és a 2150 méteres táv is tökéletes lesz számára, ezért jó eséllyel pályázik egy pénzdíjas helyezésre.

Black d’Arjeanc (3) jó versenyeket futott a nyári hónapokban Cagnes-sur-Merben, és jelenleg is remek formának örvend. A 3-as startpozíció ellenére várásra fogják hajtani, de az enghieni pálya jelentősen növeli az esélyeit.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!