Élvezd a szombati napsütést akár milliókkal a zsebedben! Játssz ma is a TUTI-val!

2019. 10. 12 – szombat

Szombaton Maisons-Laffitte-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1200 méter, a startnál pedig tizenhat telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas és gyors verseny lesz, ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt kell eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Muttrah Fort (2) – Wyck Hall (13) – Ross Castle (12) – Slickteg (4) – Achille des Aigles (15)

Muttrah Fort (2) nagyon megérdemelne már egy győzelmet ebben az osztályban . Várásra lovagolva tudja magából kihozni a legjobbat, így sok múlik majd a szombati verseny lefolyásán.

Wyck Hall (13) legutóbb csak a nyolcadik helyen végzett, ami a külső startboxnak tudható be. A várható puha pálya nem okoz majd neki gondot és a rövidebb táv miatt is javulást várunk tőle.

Ross Castle (12) szeptember 16-án közeli hatodik lett. A ló jó kondícióban van és a várható puha pálya is kedvez neki.

Slickteg (4) számára tökéletesen alakult a szeptember 16-i futam. A pönalitás miatt most nehezebb feladat elé néz, de továbbra is jó formának örvend, ezért szombaton mindenképpen számolni kell vele.

Achille des Aigles (15) visszatér hendikepbe, ami jobban kedvezhet neki. A szeptember 16-i helyezése alapján most is számolni kell vele, esélyeit pedig a puha pálya is tovább növeli.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!