Végre péntek! Alapozz a bulira akár milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2019. 10. 11 – péntek

Pénteken Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is igen kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Champion Dore (5) – Call Secret (6) – Chacha de Gontier (1) – Class Thourjan (8) – Colorado Blue (9)

Champion Dore (5) sajnálatos hibát vétett Lavalban, ami mostanság nem volt jellemző rá. A vincennes-i kispálya kedvez neki és a mezőny is megfelel a képességeinek. Az első öt közé várható.

Call Secret (6) biztató eredményeket ért el az idei évben a vidéki pályákon, de szeptember 7-én Vincennes-ban sem mozgott rosszul. Pénteken alaptávról indulva esélyesként lép pályára.

Chacha de Gontier (1) formáján sokat lendített a niorti verseny és a pénteki futamot remek munkák után várja. A vincennes-i kispálya növeli az esélyeit, ezért mindenképpen számolni kell vele.

Class Thourjan (8) tökéletes feltételek mellett várja a pénteki futamot, a vincennes-i kispálya pedig növeli az esélyeit. Érdemes vele kalkulálni.

Colorado Blue (9) Cherbourgban nem hozta a tőle elvárhatót. A munkaformái kiválók és a vincennes-i kispálya sem okozhat neki gondot, így a 25 méteres térhátrány ellenére is pénzdíjas helyre várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!