Gyorsabban jön a hétvége, ha csütörtökön is TUTI-t játszol! Nyerj akár milliókat ma is a TUTI-val!

2019. 10. 10 – csütörtök

Csütörtökön Saint-Cloud-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig tizenhat telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Rajkumar (5) – Vilaro (10) – Ziveri (8) – El Indio (15) – Wetrov (9)

Rajkumar (5) jó teljesítményt nyújtott legutóbb, de a 16-os startbox miatt csak a negyedik helyen tudott végezni. Előbb-utóbb eljön az ő ideje is, csütörtökön kalkulálni kell vele.

Vilaro (10) Longchamp-ban megmutatta, hogy jó formának örvend. Ez a pálya kedvez majd neki és esélyeit a csütörtökre várható puha gyep is növeli.

Ziveri (8) nevét már jól ismerhetik a Kincsem+ játékosok, a ló most is jó kondícióban van. Csütörtökön a győzelemre nincs túl sok esélye, de egy pénzdíjas helyre odaérhet.

El Indio (15) legutóbb csak az ötödik helyen ért célba, ami csalódás volt. Csütörtökön várásra fogja lovagolni, mély pályán ez lehet a számára legjobb taktika.

Wetrov (9) számára hosszúnak bizonyult a 2000 méter, rövidebb távon jobb teljesítményt várunk tőle. A puha és a mély pálya sem okozhat neki gondot, ezért csütörtökön beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!