Szerencsés szerdát szeretnél? Játssz és nyerj ma is milliókat a TUTI-val!

2019. 10. 09 – szerda

Szerdán is Lyon-Parilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres ügetőversenynek tizenhat rutinos, hétéves és idősebb versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bolero du Sablier (2) – Staro Ivy League (5) – Big Boss (13) – All Feeling (15) – Baraka de Bougy (14)

Bolero du Sablier (2) korábban már bemutatta, hogy képes jó eredményeket elérni, most pedig a kedve is kiemelkedő. Szerdán beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Staro Ivy League (5) szép eredménnyel zárt Vichy-ben, harmadik helyezést szerzett. A képessége megvan egy hasonló hely elcsípésére, már csak egy kis szerencse kell hozzá.

Big Boss (13) a nyári melegben sokkal gyengébben szerepelt, ezért egy hónap szünetet kapott, hogy kicsit magára találjon. Komoly tervek vannak vele az év hátralévő részére, amihez most is szükség lenne egy szép eredményre.

All Feeling (15) felkészült a szerdai futamra. Nagyon jól futott múltkor nyereg alatt, sikerült letesztelni a gyorsaságát, emellett a viselkedése is kielégítő volt. Szerdán is bízhatunk jó futásában.

Baraka de Bougy (14) közeli harmadik volt legutóbb és azóta is töretlen lelkesedéssel készül. Szerdán komoly ellenfelei lesznek és a táv sem lesz egyszerű, ennek ellenére bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!