Kedden se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is milliókat!

2019. 10. 08 – kedd

Kedden Lyon-Parilly-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2000 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Prestige Vendome (6) – L’Indomptable (5) – Admiral Thrawn (9) – El Manifico (3) – Just A Formality (8)

Prestige Vendome (6) remek teljesítményt nyújtott Deauville-ben és Longchamp-ban és jelenleg is nagyszerű formának örvend. A várható puha pálya kedvez majd neki, , ezért kedden bízhatunk eredményes szereplésében.

L’Indomptable (5) jó formának örvend, ahogy nyári eredményei is bizonyítják. Esélyesként várja a keddi futamot, ha minden a tervek szerint alakul, az első öt között fog végezni.

Admiral Thrawn (9) csodálatos győzelmet aratott Chantilly-ban. A siker miatt 4kg-al magasabban áll a skálán, de ennek ellenére is kedden az első öt között végezhet.

El Manifico (3) legutóbb a valós tudása alatt teljesített, emiatt csak a hatodik helyen ért célba. Kedden számolni kell vele, jó futást várunk tőle.

Just A Formality (8) a nyári hónapokban nem úgy teljesített, ahogyan az tőle elvárható lett volna és a hőség sem kedvezett neki. A keddi futamot topformában várja és a puha pálya is növeli az esélyeit.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!