Újra hétfő van? Dobd fel a napodat akár milliókkal! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 10. 07 – hétfő

Hétfőn Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méteres ügetőversenyen csupán tizennégy versenyló méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is rendkívül kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Caresse (3) – Docteur d’Erable (1) – Panoramic (2) – Noble Dolly (11) – Universo d’Amore (9)

Caresse (3) kipihente a legutóbbi futás fáradalmait és jelenleg is remek formának örvend. Soha nem versenyzett még ezek a pályán, de az itteni hosszú egyenes nem foghat ki rajta. Helyzetét nehezíti, hogy ménekkel és heréltekkel is meg kell majd küzdenie, de megfelelő erőbeosztással ebben a mezőnyben is győzhet.

Docteur d’Erable (1) nem szabad utolsó futása miatt beskatulyázni, mert patkolva lépett pályára és 25 méteres hátrányból indult neki a versenynek. A felkészítése zavartalanul zajlott, az első sorból indulva minden adott az eredményes szerepléshez.

Panoramic (2) nagyon jó teljesítményt nyújtott szeptember 18-án. Hétfőn a 2-es startpozícióból rajtolhat, mégis várásra fogják hajtani, mert ez lehet számára a kifizetődő taktika. Pénzdíjas helyre várható.

Noble Dolly (11) jó teljesítményt nyújtott a visszatérő versenyében. Hétfőn a második soros startpozíció nehezíti a feladatát, ennek ellenére az első öt közé várható.

Universo d’Amore (9) könnyű győzelmet aratott augusztus 20-án, és jelenleg is optimális kondícióban van. A 9-es startpozíció ezen a pályán nem jelent akkora hátrányt, hajtójával pedig jó párost alkotnak. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!