Végre itt a péntek! Nyerd meg ma Te a milliókat és lazulj rá a hétvégére!

2019. 10. 04 – péntek

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2850 méter, a startnál pedig mindössze tizennégy ötéves mén és herélt várja, hogy összemérje erejét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Valzer Di Poggio (6) – Volver As (3) – Vincent Ferm (4) – Eclair du Mirel (14) – Vienvia Font (7)

Valzer Di Poggio (6) biztatóan mozgott az utolsó versenyében, harmadik helyezésének értékét növeli, hogy nem volt topformában és patkolva állt starthoz. Pénteken komolyan számolni kell vele, első esélyt képvisel.

Volver As (3) nagyszerű teljesítményt nyújtott szeptember 19-én. Péntek este újra patkolatlanul lép majd pályára, azonban a 2850 méteres táv újdonság lesz számára.

Vincent Ferm (4) jó teljesítményt nyújtott a szeptember 19-i referenciaversenyben. Ez alapján élvezheti a játékosok bizalmát, ellene szól azonban, hogy nem túl megbízható ló.

Eclair du Mirel (14) egyre jobb formába kerül,a hogy azt utolsó futásai is bizonyítják. A péntek esti futam prioritást élvez számára, az első öt közé várható.

Vienvia Font (7) szeptember 21-én megmutatta, hogy jó formának örvend. A 2850 méteres táv nem okozhat neki gondot, ezért jó eséllyel pályázik az első öt közé kerülésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!