Csütörtökön is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2019. 10. 03 – csütörtök

Csütörtökön Auteuil-ből jeletkezik a Kincsem+ futam. A 3600 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat négyéves telivér várja, hogy összemérje tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cotee Sud (2) – Filup (10) – Henry Brulard (12) – Fuji Flight (4) – Flip de Vega (15)

Cotee Sud (2) nagyon szépen teljesít. Győzelme miatt erősen megbüntették a hendikepperek, mégis bízhatunk benne. Csütörtökön ménekkel versenyez majd, de a felkészítése olyan jól sikerült, hogy az erősebbek között is megállja majd a helyét.

Filup (10) mindkét ugró szakágban eredményes, mégis a gátversenyre fókuszál vele idomárja, hátha magasabb szintre eljuthat. A mély pálya sem okozhat neki csütörtökön gondot.

Henry Brulard (12) várakozáson felül teljesített. Továbbra is jó formában van, ezért hasonló futásban bízhatunk.

Fuji Flight (4) utoljára jól szerepelt, akár még többre is képes lehetett volna. Talán csütörtökön szerencsésebb lesz, jó futást várhatunk tőle.

Flip de Vega (15) erős versenyben kapott ki a mezőny legjobb lovától. Tapasztalt és jó képességű ellenfeleket kapott most is, ennek ellenére hasonló eredményt várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!