Szerencsés szerdát szeretnél? Játssz és nyerj a TUTI-val ma is milliókat!

2019. 10. 02 – szerda

Szerdán Meslay du M. ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2875 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (15) – Bugsy Malone (13) – Ce Bello Romain (5) – Gross Weight (8) – Django Riff (16)

Cleangame (15) sajnos hibázott szeptember 7-én, pedig a győzelmet is megszerezhette volna. Szerdán patkolva fog futni, de egy klasszis ló, aki így is első esélyt képvisel.

Bugsy Malone (13) utolsó futása nem az elvártak szerint sikerült, ha valamivel jobban indul, előrébb is végezhetett volna a harmadik helynél. Szerdán a pálya kedvez neki, bízhatunk eredményes szereplésében.

Ce Bello Romain (5) jó teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén és szerdán is kedvező feltételek mellett áll starthoz. Újabb pénzdíjat szerezhet.

Gross Weight (8) életnyeremény igen magas, ezért nem könnyű őt menedzselni. Nagyon megbízható ló, aki ritkán hibázik. A szerdai futamban kimondottan erős lesz a mezőny, de egy kisebb pénzdíjat elcsíphet.

Django Riff (16) a felkészítés jegyében állt starthoz Svájcban, ahol gyenge teljesítményt nyújtott. A szerdai futamban újabb felhozó versenyt kap, de az ötödik helyre most is odaérhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!