Kezdd az októbert teli zsebbel! Játssz és nyerj kedden is milliókat a TUTI-val!

2019. 10. 01 – kedd

Kedden Maisons-Laffitte ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2100 méter, a startnál pedig tizenhat hároméves telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Green View (13) – Sir George (5) – Richemont (6) – Pharoa (10) – Perfecto (2)

Green View (13) egy megbízható telivér, akivel szinte mindig számolni kell. Legutóbbi negyedik helyezésének értékét növeli, hogy a verseny lefolyása nem kedvezett neki. A ló formában van és a táv is tökéletes a számára, ezért kedden is a főszereplők egyike lehet.

Sir George (5) új ló az istállójában, a reggeli tréningek során nagyon jól dolgozik. Soha nem versenyzett még hendikepben, ennek ellenére az első öt között van a helye.

Richemont (6) jobb futást reméltek tőle szeptember 5-én, de a 2400 méter már túl hosszú volt számára. A keddi futam távja sokkal inkább kedvez majd neki, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

Pharoa (10) közeli hatodik lett szeptember 5-én úgy, hogy a 12-es startboxból kellett indulnia. E tekintetben kedden sokkal jobb helyzetből várja az indítást, az esélyesek közé tartozik.

Perfecto (2) legutóbbi gyenge teljesítményére nincs magyarázat, de a verseny napján nem volt teljesen rendben. Kedden számolni kell vele, akár a győzelmet is megszerezheti.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!