Ugye nem felejtetted el, hogy ma akár 150 millió forintot is nyerhetsz a TUTI-val? Tedd próbára a szerencséd, játssz ma is!

2019. 09. 29 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek csupán tizenhárom klasszis ügető vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is rendkívül kedvező lesz, hiszen csak tizenhárom lóból kell ötöt eltalálni és máris Tidé lehet akár 150 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Calaska de Guez (10) – Classic Haufor (1) – Clarck Sotho (12) – Baladin Hongrois (9) – Chica de Joudes (13)

Calaska de Guez (10) háromszor nyert már ezen a pályán, remélhetőleg nem áll meg ennyinél. Vasárnap újabb győzelmet arathat, Classic Haufor (1) és Chica de Joudes (13) lesznek a legfőbb ellenfelei.

Classic Haufor (1) folyamatosan hozza a tőle elvárhatót. Ezen a pályán hosszú idő után ismét szívesen versenyzett a közelmúltban, így vasárnap is a legjobbak közé várható.

Clarck Sotho (12) kellemes meglepetés okozott a csütörtöki munkájában. Vasárnap jó futást várunk tőle, bár Calaska de Guez nagyon erős ellenfél.

Baladin Hongrois (9) kissé túl nehéz feladatot kapott, de sikerült azóta regenerálódnia. Vasárnap dobogós helyre várható.

Chica de Joudes (13) tavasz óta nem versenyzett, persze dolgozott, de a verseny mindig más. Friss és jókedvű, bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!