A szombati kellemes őszi napsütést már csak a Kincsem+ játéktól lehet igazán TUTI. Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2019. 09. 28 – szombat

Szombaton Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4400 méter hosszú galopp akadályversenyen tizenöt telivér várja, hogy összemérje erejét. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen sorrend elképzelhető a befutásnál. A létszám is nagyon kedvező lesz, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Gasti Greti (4) – Cafertiti (1) – Polinuit (13) – Eddy Blues (2) – Dakar (11)

Gasti Greti (4) nagyon jól futott legutóbb, ráadásul sokat hozott rajta, komolyodott fejben. Emellett egyre erősödik, így most is helyezést várhatunk tőle.

Cafertiti (1) otthonosan mozog ezen a pályán és már sikerült bizonyítania képességét hasonló mezőnyben. Magas súlya mellett is bízhatunk jó futásában.

Polinuit (13) még nem járt sikerrel Auteuil-ben, pedig ez a pálya minden szempontból neki való. Kis súlyát kihasználhatja, ha szombaton mély lesz a pálya, komoly veszélyt jelenthet a többiekre.

Eddy Blues (2) friss formája magáért beszél. Mostani versenyében más feltételek lesznek, a táv növelése azonban nem okoz számára gondot. Egyedül a mély pálya lehetne kissé hátrányos számára.

Dakar (11) kirobbanó kedvvel versenyez, emellett több olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyet ezen a pályán sikerrel kamatoztathat. Ha a szerencse is mellé áll, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!