Péntek este is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2019. 09. 27 – péntek

Pénteken 20:15-kor Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres ügetőversenynek tizenöt versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dino du Riler (12) – Carat Gede (14) – Da Vinci Bond (11) –  Cabernet (15)

Dino du Riler (12) jó fizikumnak örvend, ugyanakkor a táv okozhat némi nehézséget. Szeret messzebbről zárkózni, ezt majd igyekszik hajtója kihasználni.

Carat Gede (14) nagy javuláson ment keresztül. Képes lehet rá, hogy az erősebbek között is remekeljen, egy szép helyezést vagy akár még jobb eredményt is elérhet.

Da Vinci Bond (11) tavasz óta jól teljesít. Itt kedvező feltételek mellett mutathatja meg tudását, szeret hátulról indulni, bízhatunk eredményes szereplésében.

Cabernet (15) sokat küzdött idomárja hibájából a vincennes-i nagypályán, amit sajnos csak későn észlelt. Utolsó versenyében jól szerepelt, ezért most a dobogó lesz számára a cél.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!