Gyorsabban jön a hétvége, ha csütörtökön is Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 09. 26 – csütörtök

Csütörtökön Compiegne ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp gátverseny hossza 3800 méter, a startnál pedig tizenhat rutinos telivér várja, hogy összemérje erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen sorrend nyerő lehet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Deportetoi (9) – Zarisk (7) – Celtior (2) – Saint Anjou (6) – Myboy (13)

Deportetoi (9) akadályon és gáton is versenyez, mindkét szakágban eredményesen. Egészen kedvező feltételek mellett áll csütörtökön starthoz és a csapadék miatt kialakult mélyebb talajjal sem lehet gondja.

Zarisk (7) jó állapotban várja a startot, remélhetőleg most már versenyben is megmutatja tudását.

Celtior (2) teljesítményével továbbra is elégedettek lehetünk, mindig jól fut és utoljára csupán egy ló tudta megelőzni. A verseny óta remek kedvvel dolgozik, nem viselte meg őt a futás és ősszel mindig kiemelkedően teljesít.

Saint Anjou (6) jól fut gáton, most is azon lesznek, hogy a lehető legjobb helyezések egyikét megszerezhesse. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Myboy (13) munkái alapján úgy tűnik, készen áll a nehezebb feladatra. Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott az elmúlt időszakban, emellett a talaj és a pálya vonalvezetése is mellette szól.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!