Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Ne maradj le a milliókról, játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 09. 25 – szerda

Szerdán a Grand National du Trot következő állomása a Kincsem+ futam, a helyszín Cherbourg lesz. A 2625 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenöt versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méteres hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is rendkívül kedvező lesz, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Calou Rendardiere(8)– Detroit Castelets(13)– Colorado Blue(7) –Contree d’Erable (3)– Digne et Droit (9)

Calou Rendardiere(8) nem tudta legyőzni Elvis Madrik-et legutóbb. Soha nem volt ilyen jó formában, mint most, így mindenképpen a győzelemért fut majd.

Detroit Castelets(13) hosszú ideje nem futott már, ami nem igazán kedvező tényező. Jó lovakkal került szembe, emellett térhátrányról kell indulnia, ennek ellenére a helyezések egyikét megcsípheti.

Colorado Blue(7) kisebb betegséggel küzdött és az erős hőmérsékletváltozást sem viselte jól. Munkái során éppen sikerült a kívánt célt elérni, de még nem érte el a teljesítőképessége csúcsát. Ettől függetlenül szerdán beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Contree d’Erable (3) jó formában van, melyet az utóbbi eredményei is igazolnak. Idomárja igyekezett a munkák során a legtöbbet kihozni belőle, de ezen a szinte nehéz dolga lesz. A fogadóknak azonban érdemes vele számolni, kis szerencsével helyezett lehet.

Digne et Droit (9) múlt héten versenyzett, de nem viselte meg a szereplés. Friss és energikus, szerdán az első öt hely valamelyikére várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!