Kedden is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val gyorsan és egyszerűen!

2019. 09. 24– kedd

Kedden Fontainebleau-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2600 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér kéri a játékosok figyelmét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Mirabelle (4) – Darvin (9) – Plateado (6) – Barneville (13) – Galibawa (8)

Mirabelle (4) legutóbb megtréfálta lovasát, amikor a lassabb tempójú versenyben hagyta kiengedni, mert így később hiába indította, a jobban zárkózók átszaladtak rajta.

Darvin (9) egy hatalmas termetű ló, aki nehezen lendül be start után. Nagyon jó munkákkal melegített és remélhetőleg a keddi futamban is megmutatkozik a képessége.

Plateado (6) nehéz feladat előtt áll. Remélhetőleg ezen a pályán szívesen fog versenyezni, de így is maximum egy pénzdíjas helyet szerezhet.

Barneville (13) utolsó versenyében rendkívül jól futott és mindössze egy fejhosszal kapott ki ellenfeleitől. Tudását már bizonyította, kedden pedig csak kortársaival kell megküzdenie, jó futást várunk tőle.

Galibawa (8) utolsó futása csalódás volt, annyira gyengén futott. Most más taktikával fogják lovagolni, remélhetőleg korrigálni fog.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!