Te mire költenél 1,5 milliárd forintot? Ne csak álmodozz a nyereményről, játssz vasárnap a TUTI-val és tedd próbára a szerencséd!

2019. 09. 22– vasárnap – 1,5 milliárd forint jackpot

Vasárnap Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2700 méteres ügetőversenyen tizenhat ötéves mén és herélt csap össze. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 1,5 milliárd forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Enzo d’Essarts( 9) – Espoir d’Avril (12) – Eagle Meslois (15) – Eliot d’Ambri (5) – Erasme Williams (3)

Enzo d’Essarts( 9) szép formával nyert Enghien-ben, elérte teljesítőképessége csúcsát. A nagypálya okozhat némi meglepetést, mert itt más ritmusban kell versenyezni, de képes lehet arra, hogy most is brillírozzon.

Espoir d’Avril (12) csúcsformában van, ráadásul kétszer is nyert már ezen a pályán. Patkó nélkül áll starthoz, így vasárnap a legjobbak közé várható.

Eagle Meslois (15) jó futás után mégis csalódást okozott az utolsó versenyében. Vasárnap más taktikát fognak alkalmazni nála, remélhetőleg ez meghozza a kívánt hatást.

Eliot d’Ambri (5) kapott egy kis szünetet, amit után Compiegne-ben kielégítően szerepelt. Remélhetőleg az első öt között végez majd, a győzelemhez valószínűleg szüksége lenne még egy futásra, de persze mindent belead majd.

Erasme Williams (3) jól teljesített Laval-ban. Nagyon kellett már neki egy ilyen verseny, ami után munkában is javult. Vasárnap jó mezőnyben áll starthoz, megfelelően átfutott verseny esetén eredményes szereplést várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!