Élvezd a szombati napsütést és akár a milliós nyereményt! Játssz ma is a TUTI-val!

2019. 09. 21 – szombat

Szombaton ParisLongchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Teston (2) – Rajkumar (6) – Wyck Hall (16) – Kayenne (1) – Larno (11)

Teston (2) nagyon jó teljesítményt nyújtott a deauville-i nagy hendikepben, ahol az előkelő második helyen ért célba. A ló jelenleg is nagyszerű formában van, ezért szombaton is a győzelemért küzdhet.

Rajkumar (6) augusztus 10-én remek második helyezéssel debütált hendikepben. Szombaton a 16-os startbox nehezíti a feladatát, de legutóbb is a mezőny végéről zárkózott, így most is komoly figyelmet igényel.

Wyck Hall (16) nagyon jó teljesítményt nyújtott 1400 méteren. A szombati futamban 1400 méteren kell majd megmutatnia tudását, azonban a mezőny megfelel a képességeinek, így ismét számíthatunk rá.

Kayenne (1) topformában van, ahogyan azt az utolsó futása is bizonyítja. A szombati futamban a 63kg lesz a legfőbb ellenfele, de a ló szinte mindig kihozza magából a maximumot, így most is bízhatunk eredményes szereplésében.

Larno (11) legutóbb a várakozások alatt teljesített, de tegyük hozzá, hogy a verseny lefolyása nem kedvezett neki. Szombaton számolni kell vele, de némi csapadék jó lenne, hogy puhább legyen a gyep.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!