Ha péntek este, akkor Kincsem+ TUTI! Tedd próbára ma is a szerencséd és nyerj akár milliókat!

2019. 09. 20– péntek

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Danae de Corbery (7) – Divine de Navary (15) – Datcha (14) – Duchesse de Brion (9) – Douce Berry (12)

Danae de Corbery (7) visszatalált a helyes útra, ahogyan azt a Caen-ban ügetett új egyéni rekordja is mutatja. A munkaformái kiválók, de a pénteki mezőnyben lesznek erős ellenfelei.

Divine de Navary (15) szép győzelmet aratott szeptember elején. Az eredményes szerepléshez kell majd a jó start, mert a 25 méteres hátrányt csak így tudja ledolgozni Danae de Corbery-val (7) szemben.

Datcha (14) biztatóan mozgott a szeptember 8-i visszatérő versenyében, azonban igen nehéz patkókkal lépett pályára. A péntek esti mezőny megfelel a képességeinek, csupán a térhátrány okozhat némi nehézséget.

Duchesse de Brion (9) csodálatos formában van. Nem egy klasszis ló, de igen hasznos kis kanca, aki szinte mindig kihozza magából a maximumot. A vincennes-i kispálya kedvez neki, ezért ha minden a tervek szerint alakul, az első öt közé várható.

Douce Berry (12) egy könnyen kezelhető, jó fejű ló, aki nagyszerű teljesítményt nyújtott utolsó versenyében. Pénteken Franck Nivard lesz a partnere és a vincennes-i kispálya sem okozhat neki gondot.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!