Tölts fel és lovagold meg a milliókat szeptember 22-én!

Regisztrálj vagy ha már játékosunk vagy, akkor lépj be a bet.lovi.hu oldalra és töltsd fel az egyenleged 2019. szeptember 16. és 20. között legalább 5.000 forinttal, mi pedig megajándékozunk egy 5.000 forintos fogadási bónnal!

Az ajándék bónt egy héten keresztül használhatod fel a bet.lovi.hu oldalon. Tedd próbára a szerencsédet szeptember 22-én, vasárnap a Kincsem+ futamban, ahol másfél milliárd forint extra jackpot lesz a tét!

A szervező cég a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft., továbbiakban szervező.

Csak 18 év feletti magyarországi tartózkodási helyű természetes személyek vehetnek részt az aktivitásban. A szervező cég alkalmazottai nem vehetnek részt a játékban. A jelen részvételi feltételek megszegése esetén szervező fenntartja magának a jogot a résztvevő kizárására. Törvénysértő eszközök használata, manipuláció általi előnyszerzés esetében hasonlóan járunk el. Az akcióban azok a játékosok vesznek részt, akik a bet.lovi.hu oldalon érvényes regisztrációval rendelkeznek és 2019. szeptember 16. és 20. között játékosi egyenlegükre legalább 5000 forintot feltöltöttek.

Lebonyolítás

Az akcióban részt vevő játékosok – akik a bet.lovi.hu oldalon érvényes regisztrációval rendelkeznek és 2019. szeptember 16. és 20. között játékosi egyenlegükre legalább 5000 forintot feltöltöttek – a regisztrációjuk során megadott e-mail címükre szeptember 21-én 24:00 óráig e-mailben 1 db 5000 Ft értékű fogadási bónt kapnak. A fogadási bónt a bet.lovi.hu oldalon 2019. szeptember 22. és 30. között lehet aktiválni és felhasználni bármilyen fogadásra. A bónt a Fiókom/Egyenleg feltöltés oldalon szükséges aktiválni: meg kell adni a bón azonosítószámát a bónusz mezőben, majd indulhat a játék.

Szervező fenntartja a jogot az aktivitás bármilyen időpontban történő előzetes, bejelentés nélküli befejezésére.

Magyar Lóversenyfogadást – szervező Kft.

Telefonos ügyfélszolgálat (Call Center)

minden nap 7:00-19:00 óra között: 06-1-433-0549

 E-mail: ugyfelszolgalat@lovifogadas.hu

Olvass tovább!