Szerencsés szerdát szeretnél? Akkor játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár milliókat!

2019. 09. 18– szerda

Szerdán Le Croise – Laroche ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méteres ügetőversenyen tizenhat rutinos, hatéves és idősebb versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dandy de Godrel (2) – Defi Pierji (8) – Darlington Park (16) – Bellagio Monoi (15) – Best Match (7)

Dandy de Godrel (2) szép győzelmet aratott augusztus 19-én, a tréningek során pedig tovább jött előre. Szerdán is számolni kell vele, ha azt hozza, amit a legutóbb láttunk tőle, megint az első öt között végezhet.

Defi Pierji (8) idei teljesítménye önmagáért beszél. Frissen és felkészülten várja a szerdai versenyt, ezért is most is számítunk rá.

Darlington Park (16) új egyéni rekordot ügetett augusztus végén, ami jól tükrözi kiváló formáját. A szerdai futamnak adó pálya az egyik kedvence, esélyeit pedig hajtója, Jean-Michel Bazire is jelentősen növeli.

Bellagio Monoi (15) nagyon jó teljesítményt nyújtott szeptember 5-én ugyanezen a pályán és a munkaformái is kiválók. A második soros startpozíció sem okozhat gondot, várásra fogják hajtani. Jó eséllyel áll starthoz.

Best Match (7) legutóbbi második helyezése meglepetés volt. A ló topformában várja a szerdai futamot, újabb pénzdíjas helyezést szerezhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!