Kedden is tovább száguldunk a milliókért! Tedd próbára a szerencséd és játssz ma is a TUTI-val!

2019. 09. 17– kedd

Kedden Compiegne ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1800 méter, a startnál pedig tizenhat hároméves és idősebb telivér várja, hogy összemérje tudását. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kel ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Attirance (8) – Ridaa (4) – Golden Rajsa (1) – Motivaroom (5) – La Poutanesca (7)

Attirance (8) a deauville-i Kincsem+ győzelme után is nagyszerűen teljesített, megmutatva ezzel, hogy a 3,5kg-os pönalitás ellenére is jól áll a skálán. Kedden is esélyesként áll starthoz.

Ridaa (4) első fellépésén még gyenge teljesítményt nyújtott, azóta viszont két győzelmet aratott. Rutintalannak számít a keddi mezőnyben, ennek ellenére esélyesként lép pályára.

Golden Rajsa (1) nagyszerű teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén, bizonyítva ezzel, hogy jelenleg is versenyképes ebben az osztályban. Éppen ezért kedden is számíthatunk rá.

Motivaroom (5) remek teljesítményt nyújtott Chateaubriant-ban. Karakteres kanca, aki nem tartozik az egyszerű lovaglások közé, azonban ha lovasa megint kihozza belőle a maximumot, az első öt között fog végezni.

La Poutanesca (7) legutóbb felbukott, ami nagy csalódás volt, mert a győzelmet is megszerezhette volna. A ló jó formában van, zavartalan verseny esetén a főszereplők közé tartozhat.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!