Legyen péntek 13-án szerencséd! Játssz és nyerj ma is akár milliókat a TUTI-val!

2019. 09. 13 – péntek

Pénteken Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat rutinos, hatéves és idősebb versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méteres hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Django du Bocage (14) – Diablo de Caponet (2) – Dauphin du Maxfran (9) – Duc de Christal (6) – Domingo Bello (3)

Django du Bocage (14) topformában várja a pénteki futamot, legutóbb új egyéni rekordot ügetett, de a fáradtságnak nyoma sincs rajta. A térhátránytól sem kell tartani, 25 méterről is megszerezheti a győzelmet.

Diablo de Caponet (2) kirobbanó formában van, amit legutóbbi új egyéni rekordja is szemléltet. Pénteken ideális feltételek mellett várja az indítást és a fordulóstart sem okozhat neki gondot, remélhetőleg le tudja majd győzni Django de Bocage –t (14).

Dauphin du Maxfran (9) utolsó futása nem mérvadó, mert csak egy felhozó versenyt kapott a pénteki futam előtt. Esélyesként lép pályára.

Duc de Christal (6) kapott némi pihenőt a tavaszi hónapokban, amiből sokat profitált. A pénteki futam prioritást élvez az őszi programjában. A főszereplők egyike lehet.

Domingo Bello (3) utolsó futása nem az elvártak szerint sikerült, mentségre szóljon, hogy a balkezes pályák jobban kedveznek neki. Pénteken komolyan számolni kell vele, az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!