Csütörtökön is tedd próbára a szerencséd! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2019. 09. 12 – csütörtök

Csütörtökön ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méteres galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Arise (4) – Les Vertus (15) – Gwendola (14) – The Chosen One (1) – Asterios (10)

Arise (4) megérdemelt győzelmet aratott Moulins-ban, búcsút intve a nyeretlenek táborának. Ahogyan azt a júniusi és júliusi futásai is bizonyítják, jól áll a skálán. Esélyeit a 3-as startbox is növeli, bízhatunk eredményes szereplésében.

Les Vertus (15) csodálatos kondícióban várja a csütörtöki futamot és legutóbbi zsokéja lesz a partnere, akivel nagyon jól mozgott. Minden esélye megvan a győzelemre.

Gwendola (14) visszatérése nagyon jól sikerült, csütörtökön pedig az első hendikepjében áll majd starthoz. Esélyesként lép majd pályára.

The Chosen One (1) jó teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén, ami meglepetés volt a 3,5kg-os pönalitás tükrében. Csütörtökön is esélyesként áll starthoz, érdemes számolni vele.

Asterios (10) nagyon jó teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén, így idomárja bátran indította a csütörtöki futamban. A startboxok sorsolásából is jól jött ki, ezért beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 18:43-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!