Szerencsés szerdát szeretnél? Akkor nincs más dolgod, mint egy TUTI-t játszani, amivel ma is akár milliókat nyerhetsz!

2019. 09. 11 – szerda

Szerdán Auteuil ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp gátverseny hossza 3600 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves telivér várja, hogy összemérje tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen sorrend elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Fuji Flight (3) – Bowler Hat (4) – Always Magic (5) – Amour du Mathan (1) – Vimont (14)

Fuji Flight (3) múltkori versenye balul sült el, de szerencsére nem sérült, így zavartalanul tudott készülni. Korábban is futott már hasonló képességű lovakkal, jó futást várunk tőle.

Bowler Hat (4) kétszer is sikeres volt, mindkét ugró szakágban jól teljesít. Tavasszal hasonló versenyben már bizonyított, ebben a mezőnyben is küzdelembe kerülhet.

Always Magic (5) tökéletes állapotban várja a startot, ő tényleg egy auteuil-i ló. Remélhetőleg az itt megszokott jó talaj lesz szerdán is, a mostani verseny a ló egyik fő célja az évi programjában.

Amour du Mathan (1) nemrég szélső sorszámot kapott, emellett ferdén ugrott ki a gépből, ami miatt olyan hátrányba került, amit már nem lehetett ledolgozni. Szerdán bízhatunk eredményes szereplésében.

Vimont (14) clairefontaine-i eredményei kiválók, ezek a futások okot adnak arra, hogy Auteuil-ben próbáljanak vele szerencsét, annak ellenére is, hogy ezt a pályát kevésbé kedveli.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!