Szeretnéd feldobni az unalmas keddi napod? Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2019. 09. 10 – kedd

Kedden Toulouse-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2950 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenöt rutinos, hatéves és idősebb versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bleu Ciel (15) – Cap de Narmont (12) – Bunker du Prieure (2) – Balzac de l’Iton (14) – Braveheart Jiel (7)

Bleu Ciel (15) balszerencsés versenyt futott az utolsó fellépésén. A ló remek kondícióban van és a jobbkezes pályákat is kedveli, ráadásul ez a mezőny gyengébbnek tűnik, mint a legutóbbi.

Cap de Narmont (12) legutóbb elvétett néhány lépést a verseny startját követően, emiatt ért csak a hetedik helyen célba. A táv nem okozhat neki gondot, viszont a mezőny jó lovakból áll.

Bunker du Prieure (2) Vichy-ben is futhatott volna, de idomárja inkább ezt a versenyt választotta, mert itt alaptávról indulhat. Megbízható ló, akinek a 2950 méteres táv növeli az esélyeit, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

Balzac de l’Iton (14) augusztusi eredményei kiválók, mert erős mezőnyökben futott Vincennes-ban. A pálya karakterisztikája kedvez a lónak, azért az első három között van a helye.

Braveheart Jiel (7) megérdemelt győzelmet aratott augusztus 19-én. Kedden jóval erősebb mezőnyben kell majd helyt állnia, de alaptávról indulva a negyedik-ötödik helyre mutatkozik reális esélye.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!