Kezdd a hetet akár milliókkal a zsebedben! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val gyorsan és egyszerűen!

2019. 09. 09 – hétfő

Hétfőn a festői szépségű Chantilly ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: High Dream (4) – Vespera (5) – Rock Or Bust (16) – Admiral Thrawn (11) – Debatable (3)

High Dream (4) remek teljesítményt nyújtott az utolsó versenyében, csak a 15-ös startbox miatt lett ötödik. Hétfő délután számolni kell vele, esélyesként lép pályára.

Vespera (5) legutóbb balszerencsés versenyt futott, ami nagy csalódás volt. A kanca formában van, a mezőny pedig megfelel a képességeinek, így hétfőn számolni kell vele.

Rock Or Bust (16) az osztott hendikep harmadik részében futott volna, de a kevés induló miatt kell a Kincsem+ futamban helyt állnia. Zsokéja még soha nem lovagolta a lovat, ami hátrányt jelenthet, azonban a 2000 méter a kedvenc távja.

Admiral Thrawn (11) szép győzelmet aratott az utolsó fellépésén és a munkaformái is kiválók. Zsokéja jól ismeri a négyévest, ezért a 3kg pönalitás ellenére is az első öt között van a helye.

Debatable (3) nagyon jó teljesítményt nyújtott július 14-én, majd egy hónappal később Deauville-ben is. A ló remek formában van, az 1-es startbox pedig jelentősen növeli majd az esélyeit.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!