Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap akár 300 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban?

2019. 09. 08 – vasárnap – 300 millió forint jackpot

Vasárnap ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2000 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 300 millió forint jackpot. Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Vilaro (16) – Wetrov (15) – El Manifico (9) – Octoking (3) – Malaaw (8)

Vilaro (16) két egymást követő hendikepben is a második helyen végzett, a vasárnapihoz nagyon hasonló mezőnyökben. A papírszámítás alapján most is jó eséllyel áll starthoz, bízhatunk eredményes szereplésében.

Wetrov (15) jó teljesítményt nyújtott 1900 méteren, ezért idomárja tovább növeli a távját. A mezőny megfelel a képességeinek és a várható jó pálya sem okozhat neki gondot, így vasárnap mindenképpen számolni kell vele.

El Manifico (9) hadilábon állt a szerencsével augusztus 10-én. Vasárnap visszatér 2000 méterre, ami jobban fekszik neki, ezért jó eséllyel áll starthoz.

Octoking (3) nagyszerű formában van, ezért vasárnap jól szerepelhet. Tökéletesen ismeri ezt a pályát és a táv is ideális számára, ezért minden adott az eredményes szerepléséhez.

Malaaw (8) legutóbb kissé balszerencsés volt, de pénzdíjas helyen tudott végezni, újra megmutatva, hogy versenyképes ebben az osztályban. A várható jó pálya kedvez neki, ezért jó futást várhatunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!