Péntek este mindig a TUTI-é a főszerep! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2019. 09. 06 – péntek

Pénteken 20:15-kor Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető  a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Comedy Jet (16) – Dascalia (10) – Cagnoise d’Agon (4) – Dwelling Heights (1) – Deesse de Gueron (11)

Comedy Jet (16) visszatérő versenyében a győzelmet is megszerezhette volna, ha hajtója jobban helyezkedik vele, de munkaformáit nem érheti szó. Ebben a mezőnyben főszereplő lehet, csak a kispálya okozhat némi problémát.

Dascalia (10) erős mezőnyben állt starthoz Enghienben, de nem vallott szégyent a fiatalabb lovak között sem. Remek munkák után várja a pénteki futamot és a kispálya is kedvez neki, így a 25 méteres hátrány ellenére is dobogóra várható.

Cagnoise d’Agon (4) szép győzelmet aratott augusztus 15-én. Kipihente a verseny fáradalmait és felkészülten várja a péntek esti futamot. A vincennes-i nagypálya jobban kedvezne neki, de csak kancákkal kell összemérnie tudását, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Dwelling Heights (1) biztatóan mozgott az utolsó fellépésén, korrigálva ezzel a korábbi kisiklásait. Győzött már ezen a kispályán, mindenképp számolni kell vele.

Deesse de Gueron (11) legutóbb a győzelmet is megszerezhette volna, ha szerencsésebb. Péntek este jóval nehezebb feladat elé néz, de egy pénzdíjat most is elcsíphet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!