Csütörtök este se hagyd ki a TUTI-t! Játssz és nyerj ma is akár milliókat gyorsan és egyszerűen!

2019. 09. 05 – csütörtök

Csütörtökön ParisLongchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2000 méter, a startnál pedig tizenöt hároméves telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Perfecto (2) – Cordey Rose (6) – Green View (10) – Fun Legend (1) – Toronada (5)

Perfecto (2) szerencsétlen volt a startszám húzásnál, bár hasonló helyzetben egész jól viselkedett, ezért ez talán nem végzetes tényező. A 100 méterrel rövidebb táv pedig nem okozhat neki gondot.

Cordey Rose (6) utoljára jól futott, de gyepen nyújtja a legjobbat. Jó helyről indul és a kondíciója is remek, így bízhatunk további javulásában.

Green View (10) mostanában nagyon szép visszatérést nyújtott. Jó munkák után további fejlődést várhatunk tőle, különösen a táv miatt bízhatunk eredményes szereplésében.

Fun Legend (1) egy viszonylag tapasztalatlan ló. A PFS felület kedvezhet neki, az eddig látottak alapján komoly potenciál van benne. Akár győzhet is.

Toronada (5) egy jó képességű kanca, aki előzőleg kissé elmaradt a várakozásoktól. Azóta rendben van, csütörtökön pedig hasonló lovakkal fut együtt, így most is a helyezettek közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 18:43-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!