Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Játssz és nyerj ma is akár milliókat a TUTI-val!

2019. 09. 04 – szerda

Szerdán a Grand National du Trot kilencedik állomása a Kincsem+ futam, a helyszín Meslay du M. lesz. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat kiváló versenyló csap össze, de az erősebbek 25 illetve 50 méteres hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Elvis Madrik (10) – Calou Renardiere (5) – Alinea (8) – Belle Louise Mabon (6) – Ce Bello Romain (13)

Elvis Madrik (10) nagyon jó teljesítményt nyújtott a GNT saint-maloi állomásán, ahol csak minimális különbséggel maradt le a győzelemről. A szerdai futásra egy felhozó futammal készült, formája alapján csodálatos esélyt képvisel.

Calou Renardiere (5) augusztus 7-én győzött volna, ha nem ugrik, legutóbb pedig kissé peches volt. A ló csodálatos formában van, jó futást várunk tőle.

Alinea (8) csodálatos teljesítményt nyújtott Vincennes-ban, megmutatva ismét, hogy ott csörgedezik az ereiben a klasszis vér. A tréningek során jól dolgozott és a jobbkezes pályát is kedveli, de Elvis Madrik (10) legyőzésére kevés az esélye.

Belle Louise Mabon (6) legutóbb előrébb is végezhetett volna, mint a hetedik hely, de kint ragadt a negyedik spúrban. Szerdán alaptávosként áll starthoz, pénzdíjas helyre várható.

Ce Bello Romain (13) biztatóan mozgott a visszatérő versenyében. A szerdai futamban tovább javulhat, jó eséllyel pályázik egy pénzdíjra.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!