Játssz egy TUTI-t ezen az esős, őszi keddi napon és nyerj akár milliókat! Garantáltan jobb kedvre derít!

2019. 09. 03 – kedd

Kedden Auteuil-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 3600 méter hosszú galopp gátversenyen tizenhat rutinos, ötéves és idősebb telivér áll starthoz, hogy összemérje tudását. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Petellat du Rheu (5) – Hell’s Queen (2) – Zarisk (4) – Deportetoi (6) – Shenko Magic (11)

Petellat du Rheu (5) egy jó képességű telivér, aki jelenleg versenyképes ebben az osztályban. A pálya nem okozhat neki gondot és a 3600 méteres táv is tökéletes számára.

Hell’s Queen (2) legutóbb ugyan úgy járt, mint január 6-án, ahol a rontott startkísérletek miatt túlságosan felhúzta magát, majd állva maradt az indításnál. Kedden visszatér Auteuil-be, ahol ritkábbak a fals startok, ezért is bízhatunk eredményes szereplésében.

Zarisk (4) jó teljesítményt nyújtott az év első felében, ami után kapott némi pihenőt. Kedden visszatérésre készül, még nincs száz százalékos állapotban, de beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Deportetoi (6) biztatóan mozgott az első hendikepjében, kedden azonban jóval nehezebb feladat vár rá, mert erősebb lesz a mezőny és a pálya is újdonság lesz számára.

Shenko Magic (11) korrekt teljesítményt nyújtott az utolsó versenyében, megszerezve ezzel a harmadik helyezést. Fáradtságnak nincs jele rajta, így kedden a főszereplők egyike lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!