Búcsúzz a nyártól teli zsebbel! Játssz és nyerj szombaton is a TUTI-val!

2019. 08. 31 – szombat

Szombaton is Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3000 méteres ügetőversenyen Franciaország tizenhat legjobb ügetője áll starthoz, hogy összemérje tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Enino du Pommereux (15) – Earl Simon (14) – Excellent (7) – Erminig d’Oliverie (16) – Eugenito du Noyer (6)

Enino du Pommereux (15) szép győzelmet aratott legutóbb. Könnyen kezelhető jó fejű ló, aki a tavalyi Négyévesek Kritériuma után az ötévesek idei legfontosabb versenyét is megnyerheti.

Earl Simon (14) jó teljesítményt nyújtott augusztus 17-én. A szombati versenyben patkolatlanul fog futni és a 3000 méteres táv sem okozhat neki problémát, így minden adott az eredményes szerepléshez.

Excellent (7) idei eredményeire nem lehet panasz, csak a cabourg-i hatodik helyezés volt csalódás, mentségére szóljon, ha patkolva lépett pályára. Szombaton is számíthatunk rá, azonban nem ő képviseli a legjobb esélyt.

Erminig d’Oliverie (16) sokat profitált a pihenőjéből. A 3000 métertől nem kell tartani, ugyanis minél hosszabb a táv, annál inkább nőnek az esélyei.

Eugenito du Noyer (6) kihagyta a Prix Jockey futamát, helyette Enghien-ben lépett pályára, ahol szép győzelmet aratott. A távtól nem kell tartani, a negyedik helyen végezhet

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!