Tedd próbára a szerencséd csütörtökön is! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár milliókat!

2019. 08. 29 – csütörtök

Csütörtökön Le Lion d’Angers ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb kanca méri össze tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Blue Hills (13) – Lady Sidney (1) – La Poutanesca (7) – Plantlove (10) – Vespera (8)

Blue Hills (13) csütörtökön címvédőként lép pályára és a beállítása is 2,5kg-al alacsonyabb, mint egy éve ilyenkor volt. Legutóbb is nyerhetett volna, ha lovasa a cél előtt nem veszíti el az ostorát. A gyep nem olyan puha, mint tavaly volt és a 4-es startbox is növeli az esélyeit.

Lady Sidney (1) utolsó futása nem az elvártak szerint sikerült, mert a verseny lefolyása nem kedvezett neki. A pálya újdonságot jelent számára, de az ellenfelek ismeretében megint az első öt között van a helye.

La Poutanesca (7) versenyképes ebben az osztályban, ugyan soha nem futott még ezen a pályán, emiatt azonban nem kell aggódni és a táv sem jelenthet neki gondot. Csütörtökön esélyesként áll starthoz, bízhatunk eredményes szereplésében.

Plantlove (10) nagyszerűen futott Clairefontaine-ben, ahol a 15-ös startbox ellenére is jól tudott helyezkedni. Csütörtökön is számíthatunk rá, akár győzhet is.

Vespera (8) távja rövidebb lesz csütörtökön, de csak kancákkal kell összemérnie az erejét. A formája kitűnő, lovasával pedig összeszokott párost alkotnak, ráadásul a startboxok sorsolásánál is szerencséje volt. Minden adott az eredményes szerepléséhez.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!