Tisztelt Fogadók!

A múlt héten is érdemes volt a bet.lovi.hu-n játszani! Fogadtatok Tour To Paris legutóbbi futamára? Nyertetek a magyar lóval? A forgalom és az osztalékok alapján rengeteg bet.lovi.hu játékos zárta nyereséggel a múlt szombatot.

Hamarosan itt a hazai lóversenysport legjelentősebb eseménye a X. Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show! Szeptember 7-én szombaton a régió legjobb lovai a Marschall József Emlékversenyben és a Hungária Díjban mérik össze tudásukat. A versenynapon a keretprogram is izgalmasnak ígérkezik, ráadásul jelentős jackpot vár a fogadókra.

Másnap, 8-án vasárnap tovább fokozzuk a tempót, Overdose Díj, Aperianov Zakariás Emlékverseny – Imperiál Díj, Kovács Mihály Emlékverseny és a szezon legfontosabb versenye a Kincsem Díj kerül megrendezésre a Kincsem Parkban. Várunk a helyszínen vagy játssz könnyen, gyorsan kényelmesen és egyszerűen a bet.lovi.hu-n!

A szeptemberi Kincsem + futamokról se feledkezzetek meg, no meg a vasárnapi jackpotokról sem. Augusztusban is több kiemelkedő milliós nyeremény talált gazdára a Kincsem+ játékban hazánkban. A naponta jelentkező játékban mindenki figyelmébe ajánljuk a szeptember 22-i napot, amikor kiemelt jackpot vár a fogadókra!

Jó játékot, sok szerencsét és nagy nyereményeket kívánunk!

Olvass tovább!