Kedden se felejts el TUTI-t játszani! Tedd próbára a szerencséd és vágd zsebre a milliókat!

2019. 08. 27 – kedd

Kedden Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1500 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ascot Spirit (8) – Degrisement (5) – Gloria (7) – Massina (3) – Caliste (9)

Ascot Spirit (8) a kihagyását követő első futamban hatodik helyen ért célba, ráadásul nem volt száz százalékos állapotban. Kedden gyengébb mezőny ígérkezik, így minden adva van az eredményes szerepléshez.

Degrisement (5) többet tud annál, mint amit az utolsó fellépésén mutatott, a nyári hőség pedig nem kedvez neki. Kedden számolni kell vele, a várható gyors pálya növeli az esélyeit.

Gloria (7) jó formának örvend, ezért indul a keddi futamban. Amennyiben kellően gyors lesz a szintetikus borítás, a valós tudásának megfelelően fog teljesíteni. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Massina (3) jó teljesítményt nyújtott a kihagyását követő második fellépésén, bizonyítva ezzel, hogy versenyképes ebben az osztályban. A 14-es startbox miatt nehéz feladat vár rá, ennek ellenére jó futást várunk tőle.

Caliste (9) pénzdíjas hetedik lett az augusztus 6-i Kincsem+ futamban. Kedden ha minden a tervek szerint alakul, újabb pénzdíjat fog szerezni.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!