Kezdődik a nyár utolsó hete, dobd fel hát akár milliós nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2019. 08. 26 – hétfő

Hétfőn Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenöt versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is nagyon kedvező lesz, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bavario de Beylev (5) – Cyrus de Cayola (6) – Delmonica (1) – Disco d’Occagnes (3) – Comtesse du Clos (11)

Bavario de Beylev (5) élete topján van. Hétfő délután csodálatos feltételek mellett várja a startot, így a fiatalabb lovak ellenére is számíthatunk rá.

Cyrus de Cayola (6) szép győzelmet aratott Cabourg-ban, a balkezes pályán ennek ellenére jobban fekszenek neki. Vincennes-ban eddig nem termett számára babér, de jelenlegi formája alapján fizethetnek rá.

Delmonica (1) sokat fejlődött az idei esztendőben, ezért hétfőn is számíthatunk rá. A vincennes-i nagypálya 2850 métere kedvez majd neki, így újabb pénzdíjat szerezhet.

Disco d’Occagnes (3) augusztus eleje óta nem versenyzett, mert nem volt számára ideális futam. A ló kirobbanó formában van, hétfőn mindenképpen számolni kell vele.

Comtesse du Clos (11) enghien-i futása balul sült el, mégis érdemes vele hétfőn számolni, mert patkolatlanul áll starthoz és a táv is sokkal inkább kedvez neki.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!