Szeretnél akár 150 millió forintot nyerni? Akkor játssz vasárnap is a TUTI-val!

2019. 08. 25 – vasárnap – 150 millió forint jackpot

Vasárnap is Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3200 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 150 millió forint! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Karlstad (4) – Magical Forest (6) – Culmination (3) – Coulonces (7) – Vasy Sakhee (8)

Karlstad (4) az áprilisi visszatérése óta erre a futamra készült. Utolsó futását követően kapott némi pihenőt de csodálatos formában van. Vasárnap bármi megtörténhet.

Magical Forest (6) júliusi eredményei 1900 és 2400 méteren meglepően jók voltak. A vasárnapi futam távja sokkal inkább kedvez neki, munkaformái alapján számíthatunk rá.

Culmination (3) nehezebb feladat elé néz, mint az utolsó futásai alkalmával, viszont a 3200 méter kedvez neki, éppen ezért vasárnap esélyesként áll starthoz.

Coulonces (7) erős mezőnyben jó teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén. A júniusi Kincsem+ győzelme miatt magasabbra került a hendikep skálán, de a 3200 méteres táv miatt vasárnap is kalkulálni kell vele.

Vasy Sakhee (8) a nagy hőség miatt kihagyta a július 16-i futamot Vichy-ben. Helyette Compiegne-ban állt starthoz, ahol a számára kissé rövid távon nyolcadik helyen végzett. Kedveli ezt a pályát és a feltételek is ideálisak számára, esélyes a győzelemre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!