Végre hétvége! Kezdd a pihenést milliókkal a zsebedben, játssz és nyerj a TUTI-val ma is!

2019. 08. 23 – péntek

Pénteken Cabourg ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2050 méter hosszú ügetőversenyen mindössze tizennégy ötéves és idősebb, francia tenyésztésű versenyló csap össze. Izgalmas verseny lesz és a létszám is nagyon kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dino du Riler (3) – Dudu du Noyer (6) – Croma du Guibel (4) – Darwin Maza (7) – Diane de Janze (11)

Dino du Riler (3) szép győzelmet aratott Enghien-ben és jelenleg is topformában van. A balkezes pályák jobban fekszenek neki, ezért nem biztos a pénteki sikere, de az első öt között van a helye.

Dudu du Noyer (6) csalódást okozott Enghien-ben, de a verseny lefolyása nem kedvezett neki. A tréningek során jól dolgozik, így pénteken az első öt közé várható.

Croma du Guibel (4) csak egy felhozó versenyt futott Brehal-ban, de sajnos hibázott. A ló formában van és minden taktikához könnyen tud alkalmazkodni, ezért pénteken esélyesként lép pályára.

Darwin Maza (7) jó futások után várja a pénteki futamot. A feltételek jók számára és patkolatlanul lép pályára, számíthatunk rá.

Diane de Janze (11) augusztus 9-én csak a hatodik helyen ért célba ugyanezen a pályán, ami csalódás volt. A kanca formában van és a táv is kedvez neki, csak a második soros startpozíció nehezíti a feladatát.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!