Ugorj fejest a milliókba! Játssz és nyerj csütörtökön is a TUTI-val!

2019. 08. 22 – csütörtök

Csütörtökön Clairefontaine-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4500 méteres galopp akadályversenyen tizenhét rutinos, ötéves és idősebb telivér méri össze tudását. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen kombináció nyerő lehet a befutásnál. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Curly Basc (2) – Clondaw Cian (9) – Viking de Balme (5) – Futbolisto (4) – Mat Maker (6)

Curly Basc (2) jó formában van, amit legutóbbi eredményei is bizonyítanak. Két gátverseny után ezúttal akadályon kell helytállnia, de itt is képes magából kihozni a maximumot. Esélyesként lép pályára.

Clondaw Cian (9) utolsó futása nagyon jól sikerült. A 4500 méter jobban kedvez majd neki, így csütörtökön esélyes a győzelemre is.

Viking de Balme (5) remek formában van, nagyon rövid idő alatt eljutott erre a szintre. A 4500 méter nem okozhat neki gondot, csütörtökön bízhatunk eredményes szereplésében.

Futbolisto (4) a balul sikerült augusztus 3-i gátverseny után visszatért akadályra, ami jobban kedvez neki. Szemellenzővel lép majd pályára és más taktikával fogják lovagolni. Zavartalan verseny esetén beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Mat Maker (6) egy versenyt leszámítva mindig az első öt között ért eddig célba. A papírszámítás alapján komolyan számolni kell vele. Ha kijön neki a lépés, a győzelmet is megszerezheti.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!