Tour To Paris ismét Deauvill-ba készül

Hazánk nagy kedvence, Tour To Paris ismételten Deauville-ban igyekszik megcsillogtatni fantasztikus tudását, a Classe 1-es Prix des Rouges-ban. A kiírás szerinti szabályok miatt 57 kg-os alapteherhez képest Tour To Paris ezúttal is 1,5 kg- os többlet terhet cipel a hétlovas mezőnyben. Korábbi deauille-i versenyével ellentétben szombaton nem várhatunk már Group 1 – nyerő ellenfeleket, így a magyar ló vélhetően a nemzetközi játék kedvence lesz majd. Nyergében ezúttal is Maxime Guyon lovagol majd.

A versenytársak között többen ott lesznek TTP korábbi ellenfelei közül, Jean-Cloud Rouget Roncey-t (Cristian Demuro), André Fabre Deemster-t (Mickael Barzalona), Vaclav Luka Troizlet-et (Christophe Soumillon) küldi ismét csatába. Az ismert lovak mellett pedig Art Collection (Antoine Hamelin), a remek formákkal rendelkező Leonio (Stéphane Pasquier), a győztes Kool And The Gang (Cyrille Stéphane) és a könnyű terhű Cry Baby (Théo Bachelot) is részt vesznek az ütközetben.

Ifj. Hammersberg Elemért rövid interjúban kérdeztük TTP-ről, aki csupa jó hírt közölt lapunkkal.

„TTP továbbra is bomba formában van a felkészülése a tréner asszony elmondása alapján tökéletesen sikerült, semmi sem zavarta meg a tervezett munkarendet. Ami pedig a legfontosabb a ló egészséges, óriási étvággyal, jókedvűen készült a szombati versenyre. Ezekben a hetekben már csak nyugodt kondíciómunkákat végeztek, a chantilly-i erdőkben hosszú relaxációs sétákat tett TTP. Pia Brandt szerint már komoly galopp munkára nem is volt szükség, a cél a ló jó hangulatának és kondíciójának megtartása volt, ez pedig remélhetőleg sikerült is az említett gyakorlatokkal.”

Start augusztus 24-én szombaton 16:25-kor!

Sok sikert Tour To Paris!

Varga Áron

Olvass tovább!