Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap 300 millió forint a jackpot a Kincsem+ futamban? Játssz és nyerj ma is!

2019. 08. 11 – vasárnap – 300 millió forint jackpot

Vasárnap is Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér méri össze gyorsaságát. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 300 millió forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Teston (14) – Dark American (15) – Rip (13) – Infirmier (8) – Salt Lake City (11)

Teston (14) legutóbb Classe 2-es versenyt nyert ugyanezen a pályán. A győzelem ellenére nem emelkedett a súlya, ezért a vasárnapi versenyben is számíthatunk rá.

Dark American (15) március óta kizárólag Kincsem+ futamokban áll starthoz, az eredményeire nem lehet panasz. Zsokéjával összeszokott párost alkotnak és az egyenes pálya is kedvez neki, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Rip (13) huszonhárom versenyéből huszonegyben pénzes helyen végzett. Vasárnap az első hendikepjében áll starthoz, komolyan számolni kell vele.

Infirmier (8) kitűnő formában van, a vasárnapi versenyre készülve nagyszerűen dolgozott. Vasárnap az erős mezőnyben is számíthatunk rá.

Salt Lake City (11) nagyon jól futott az utolsó fellépésén, pedig a szintetikus borítás nem igazán kedvez neki. Az 1400 méter a kedvenc távja, de a mérföld sem okozhat neki gondot és a 16-os startbox miatt sem kell aggódni. Jó futást várunk tőle vasárnap.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!