Egy forró nyári napon nincs is jobb mint egy Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is akár milliókat!

2019. 08. 10 – szombat

Szombaton Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig tizenhét hároméves és idősebb telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: El Manifico (6) – Walec (4) – Rajkumar (5) – Wow (16) – Carlton Choice (2)

El Manifico (6) jó futások után várja a szombati versenyt és az 1600 méteres táv sem okozhat neki gondot. Soha nem futott még egyenes pályán, de ez nem jelenthet számára akadályt.

Walec (4) legutóbb csak a hetedik helyen ért célba. Nem mozgott rosszul, de valami hiányzott belőle. Szombaton számolni kell vele, papíron esélyes a győzelemre.

Rajkumar (5) topformában várja a szombati futamot, ráadásul az utolsó futását követően 3kg engedményt kapott a hendikepperektől, ami alapján mindenképpen számolni kell vele.

Wow (16) jó formának örvend, csakúgy mint az utolsó futása alkalmával. Remélhetőleg most is hasonlót láthatunk tőle, ha minden jól alakul, a győzelmet is megszerezheti.

Carlton Choice (2) nagyon jól mozgott a július 25-i futamban, munkában pedig tovább jött előre. Szombaton is számíthatunk rá, ha minden a tervek szerint alakul, az első öt közé várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!