Végre itt a hétvége! Kezdd a pihenést akár milliókkal a zsebedben! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 08. 09 – péntek

Pénteken Cabourg-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2750 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat rutinos, hatéves és idősebb versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátrányból indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Disco d’Occagnes (8) – Diane de Janze (10) – Chiva des Racques (6) – Contree d’Erable (16) – Cassius du Giffre (2)

Disco d’Occagnes (8) szüksége volt némi pihenőre a tavaszi futása után, így csak a közelmúltban tért vissza. Egy verseny nem volt elegendő ahhoz, hogy topformába kerüljön, pénteken mégis a főszereplők közé tartozhat.

Diane de Janze (10) megérdemelt győzelmet aratott Saint-Maloban, kihasználva remek végsebességét. Kipihente a verseny fáradalmait, pénteken az első öt közé várható.

Chiva des Racques (6) a jobbkezes pályákon mozog igazán otthonosan és a formája is kitűnő, ahogyan azt a július 31-i győzelme is bizonyítja. Pénteken kitűnők lesznek számára a feltételek, a győzelemért küzdhet.

Contree d’Erable (16) legutóbbi hatodik helyezése csalódás volt, mert nem az elvártak szerint mozgott. A képességeit tekintve a pénteki mezőny felett áll, de ezen a pályán rendkívül nehéz a térhátrányt ledolgozni, így csak a negyedik-ötödik helyre van reális esélye.

Cassius du Giffre (2) versenyről versenyre jött előre a visszatérése óta. A munkaformái kiválók, a pénteki mezőny megfelel a képességeinek. Zavartalan verseny esetén megint a főszereplők egyike lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!