A csütörtök a kis péntek, gyorsabban jön a hétvége ha ma is TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár milliókat!

2019. 08. 08 – csütörtök

Csütörtökön Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2875 méter, a startnál pedig tizenöt ötéves versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Emphasis Turbo (10) – Elizir du Home (14) – Effigie Royale (7) – Easy Maza (6) – Enjoy du Bourg (13)

Emphasis Turbo (10) biztatóan mozgott az utolsó fellépésén, de lemaradt a győzelemről. A csütörtöki futam mezőnye megfelel a képességeinek, az ellenfelek közül Elizir du Home (14) jelenthet veszélyt.

Elizir du Home (14) jó formában várja a csütörtöki futamot, a zárómunkája során kitűnően dolgozott. Amennyiben nem hibázik, a főszereplők közé fog tartozni.

Effigie Royale (7) nagyszerű teljesítményt nyújtott az utolsó fellépésén, ami annak köszönhető, hogy kondíciója sokat javult a nyári hónapokban. Csütörtökön ismét Eric Raffin lesz a partnere, akivel ezúttal is dobogós helyen végezhet.

Easy Maza (6) június 22-én tért vissza a téli-meetinget követően. A felhozó versenynek köszönhetően topformában várja a csütörtöki futamot, esélyeit pedig a pálya is növeli. Nem fog csalódást okozni.

Enjoy du Bourg (13) július 20-án előrébb is végezhetett volna, de a startja rosszul sikerült és a lassú tempó sem kedvezett neki. A ló formában van, ezúttal más taktikával fogják hajtani. Bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!