Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2019. 08. 07 – szerda

Szerdán a Grand National du Trot következő állomása a Kincsem+ futam, a helyszín Saint Malo lesz. A 2950 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat kiváló franca tenyésztésű versenyló áll starthoz, de az erősebbek 25 illetve 30 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dorgos de Guez (12) – Elvis Madrik (6) – Aldo d’Argentre (14) – Calou Renardiere (2) – Bleu Ciel (9)

Dorgos de Guez (12) három felhozó versenyt kapott a kihagyása óta, így felkészülten várja a GNT szerdai állomását. A jobbkezes pálya nem okozhat neki gondot, a győzelemért küzdhet.

Elvis Madrik (6) sérüléssel bajlódott a január 20-i futását követően, így csak májusban térhetett vissza. A legjobb tudással készítették erre a versenyre, ahol Dorgos de Guez-zel (12) fog a győzelemért küzdeni.

Aldo d’Argentre (14) utolsó futása balul sült el. Későn talált magának utat, majd a verseny végén hibázott is. Szerdán térhátrányból indul, de a feltételek ideálisak számára, így ismét a főszereplők közé tartozhat.

Calou Renardiere (2) formája sokat javult az elmúlt hónapokban. Szerdán délután alaptávról indulhat, ezért a negyedik-ötödik helyen végezhet.

Bleu Ciel (9) Chateaubriant-ban az első helyezést is megszerezhette volna, ha a verseny egy pontján nem vét el néhány lépést. Több, mint egy hónapja nem állt starthoz, de a tréningek során nagyszerűen dolgozott, ez a pálya pedig kifejezetten tetszik neki.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:50-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.canalturf.com

Olvass tovább!